Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

καλής ποιότητας Φυσώντας μηχανή ταινιών PP για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φυσώντας μηχανή ταινιών PP για τις πωλήσεις
Το απλό κόστος operation.reduce, οι εργαζόμενοί μας πολύ συμπαθεί τη φυσώντας μηχανή ταινιών. SANBI είναι αξιόπιστη επιχείρηση, αναμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Mr.CASTRO QUIÑONES JUAN FERNA

Διατάξαμε κάποιες φυσώντας μηχανή και τσάντα ταινιών κατασκευάζοντας τη μηχανή, και η ποιότητα είναι γρήγορη και καλή υπηρεσία πολύ καλή, παράδοσης.

—— Mr.Nagy Jozsef – Ουγγαρία

Εκτιμώ προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική υπηρεσία σας.

—— S Κ S εταιρία-Dhaka

Ικανοποιώ με την ανακύκλωση της μηχανής. Γρήγορη παράδοση και καλή υπηρεσία μεταπώλησης. Εκτός αυτού, η Joanne είναι ένας συμπαθητικός τύπος!

—— ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΟΥ LIEN CHINY - ΤΑΪΒΆΝ

Καλός! BANGTAI τα προϊόντα είναι καλής ποιότητας και λογικός στην τιμή. Θα επιθυμούσα να συνεργαστώ με τέτοιο συνεργάτη

—— Piyumi πακέτο-Sri Lanka κινητό:

Είμαι Online Chat Now

ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD. ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.
Εργοστασίων μηχανή τριών στρώματος IBC Εξοπλισμός επεξεργασίας Αποθήκη CNC τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή Film Blowing ρούχων Φυσώντας φόρμα μηχανών ταινιών Εργοστασίων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : HAICHINA
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ


Η Co. μηχανών Bangtai Zhejiang, ΕΠΕ (η αρχικά «Co., το ΕΠΕ μηχανών Ruian Dongfeng βιομηχανικά») ιδρύθηκε το 1987. Τώρα έχουμε αναγνωρίσει ως εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, εθνική δέσμευση προγράμματος φανός-προγραμματισμού για εταιρικό και gaine οκτώ εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας μετά από τις προσπάθειες εικοσιτεσσάρων ετών μας.
Με σκοπό τη «καινοτομία τεχνολογίας κάνετε την επιχειρηματική απογείωση,» ακολουθούμε το επιστημονικό σύστημα διαχείρισης σε κάθε ενέργεια, την εσωτερικοποίηση, την επεξεργασία, το λογικό κ.λπ. Κάθε μηχανή πρέπει μετά από την ακριβή δοκιμή πριν από την παράδοσή της.

Οι επιχειρήσεις μας ενέκριναν το ISO9001, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008, και το προϊόν πέρασε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE. Οι εξοπλισμοί έχουν πωλήσει σε όλες τις πόλεις εσωτερικού και εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, τη Μαλαισία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νότια Αφρική, την Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές.
Η επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης της επιχείρησης συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με τα νέα προϊόντα αναζήτησης, οι νέες τεχνολογίες ενισχύουν. Η σειρά τσάντας ιματισμού που κατασκευάζει τη μηχανή, αυτόματη μηχανή φαναριών σφαιρών χρώματος αυτή η παραγωγή δύο κέρδισε τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην επαρχία Zhejiang Πολυσύνθετη μη υφανθείσα τσάντα που κατασκευάζουν τη μηχανή, τη μίνι ακέραια μηχανή ταινιών τύπων φυσώντας, τη flexographic μηχανή εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας, την πλήρη αυτόματη τσάντα μπλουζών γραμμών υψηλής ταχύτητας διπλή κατασκευάζοντας τη μηχανή κ.λπ. επτά τα προϊόντα που ονομάζονται τα επαρχιακά νέα προϊόντα Το καταχωρημένο εμπορικό σήμα μας» SANBI» (παρουσιάζει προσπάθειές μας στην καλή ποιότητα, την καλή υπηρεσία και την καλή τιμή) έχει τιμηθεί στο διάσημο εμπορικό σήμα πόλεων Wenzhou η πλαστική τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή έχει προσδιοριστεί στο διάσημο εμπορικό σήμα πόλεων Wenzhou Η αυτόματη μηχανή φαναριών σφαιρών χρώματος έχει αναγνωριστεί στο βραβείο πόλεων Ruian για την πρόοδο στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Σας ευχαριστώ για μαζί, περίπατος μαζί με σας με τον τρόπο, θα συνεχίσουμε να εμμένουμε ο σκοπός «της εξυπηρέτησης πελατών, αμοιβαίο όφελος και win-win,» θα κάνουμε ειλικρινά το καλύτερό μας για να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή με την καλύτερες ποιότητα και τις υπηρεσίες και να ικανοποιήσει οι απαιτήσεις για σας. Ελπίστε η συνεργασία ότι μας θα είναι μακροπρόθεσμη καθώς επίσης και η φιλία.

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHEJIANG BANGTAI MACHINE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Joanne

Τηλ.:: 86-577-58911308

Φαξ: 86-577-56846799

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)